FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

25 Ocak 2013 Cuma

Marmaris Yalı Lions Kulübü 25.Yıl Kutlaması

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği MD 118-R Yönetim Çevresi 4.Kesim 12.Bölge Kulüplerinden Marmaris Yalı Lions Kulübü karşılıksız hizmet uğruna gönüllülük ilkesi ile çıktığı yolda 25. yılını tamamladı.
12. Bölge Başkanımız Sn. Ln. Nurcan İnce, Kulüp Başkanımız Sn. Ln. Esin Artun ve Kulübümüzün kıymetli üyelerinden Sn.Ln. Tuna Bilginer'in katıldığı büyük bir coşku ve heyecanla yapılan kutlama töreninde Fethiye Lions Kulübü olarak aynı heyecanı ve coşkuyu paylaşmanın mutluluğunu yaşamaktan kıvanç duyduk.

Daha nice 25. yıllara

18 Ocak 2013 Cuma

Fethiye Lions Kulübü&Fethiye AKUT Ekibi

2010-2011 Hizmet Döneminde Kulüp Başkanımız Zeynep Kocasinan Liderliğinde Kulüp Saymanımız Gül Çabuk’un düşüncesi ile Fethiye Lions’un kıymetli bazı üyeleri AKUT Gönüllüsü olarak çalışmaya karar vermişlerdir.
Amaç deprem bölgesi olan ilçemizde olası bir afette kendi bilgi ve becerilerimizi AKUT içinde geliştirerek yöre halkını bilinçlendirmek ve bilgilendirmektir.

İlk çalışma AKUT Fethiye’nin araç temini için kampanya başlatmak oldu.Kampanyaya ilk destek kulübümüzün yüksek bir meblağ katkısı ile başlatarak Fethiye’de farkındalık yarattı.


2012-2013 Hizmet Döneminde Yönetim Çevremiz içinde çalışma komitesi oluşturan Sn. Ln. Canan Banu Dündar liderliğinde kulübümüz içinde de bir komite oluşturduk.Bu komite çalışanları aynı zamanda AKUT Gönüllüsü üyelerimiz ;

Sn. Ln. Zeynep Kocasinan

Sn. Ln. Gül Çabuk

Sn. Ln. Özlem Berk

Sn. Ln. Esin Artun

Sn. Ln. Nazife Değirmenci Babür’dür.


2015 yılına kadar bölgemizde olması beklenen bir deprem için Fethiye Lions Kulübü Akut Komitesi üyeleri AKUT Fethiye ile işbirliği yapmak ve halkımıza faydalı olabilmek amacı ile AKUT Fethiye Ekibi’nin haftalık toplantılarına katılmakta ve ilçemizde deprem ile ilgili AKUT Fethiye’nin verdiği seminerlere katılmaktadır.

16 Ocak 2013 Çarşamba

Genel Yönetmen Ziyareti

118-R Yönetim Çevresi 2012-2013 Çalışma Dönemi Genel Yönetmenimiz Sn.Ln. Canan Banu Dündar'ın Yönetim Çevresi Sekreterimiz Sn. Ln. Levent Özalp ve Yönetim Çevresi Saymanımız Sn. Ln. Muzaffer Dalgıç ile birlikte kulübümüzü 14. genel toplantımızda ziyaret etmelerinden onur ve mutluluk duyduk.





Ocak ayının" Lions Kurucular Ayı" olması ve taşıdığı anlam nedeni ile Sn. Genel Yönetmenimizin bu ayda yapmış olduğu ziyaret bizim için ayrıca önem taşımaktadır.

Toplantımızda, Dünyada Lions'un Kurucusu olan Ln. Melvin Jones ile Türkiye'de Lions'un Kurucusu olan Ln. Ord. Prof. Fahrettin Kerim Gökay'ı anarak Lions'a Bağlılık Andımızı tekrarladık. Fethiye Lions Kulübü olarak 2012-2013 Çalışma Dönemi yılın ilk 6 ayında yaptığımız çalışmalarımızın sunumunu gerçekleştirdik.

Sn. Genel Yönetmenimiz bizlerle Busan Konvansiyonu izlenimlerini, Dünya Başkanımız Wayne Madden'ın hedeflerini paylaştı . Kulübümüzün Kurucu Başkanı ile Başkanlık yapmış tüm üyelerimize teşekkürlerini sundu.

Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Canan Banu Dündar'a, Yönetim Çevresi Sekreterimiz Sn. Ln. Levent Özalp'a, Yönetim Çevresi Saymanımız Sn. Ln Muzaffer Dalgıç'a, 12. Bölge Başkanımız Sn. Ln. Nurcan İnce'ye, Kurucu Başkanımız ve Kurucu Üyelerimiz ile toplantımıza katılan kulübümüzün kıymetli üyelerine saygı ve sevgilerimiz ile sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz.

11 Ocak 2013 Cuma

Denizli-Sarayköy Termal Gezisi

İlçemizde bu yıl açılan ve Muğla’nın ikinci Fen Lisesi olan Fethiye Belediye Fen Lisesi kütüphanesinin kulübümüzce gerçekleştirilecek olan tefrişine kaynak yaratmak amacı ile düzenlediğimiz gezimizi, 11-12-13 Ocak tarihlerinde kaplıca tatili olarak gerçekleştirdik. Katkılarıyla destek olan değerli konuklarımıza ve üyelerimize saygı ve sevgilerimizle teşekkür ederiz.



Geçmiş Dönem Genel Yönetmenimiz Sn.Ln. Ahmet Aşır, Genel Yönetmen 2. Yardımcımız Sn. Ln. Güler Aslan ve Eşi ile Konak Lions Kulübü ve Mersinli Lions Kulübü'nün değerli üyeleriyle aynı tatilde birlikte olmaktan da büyük onur ve mutluluk duyduk.



10 Ocak 2013 Perşembe

Çalışan Gazeteciler Günü

Hepimizin gözü, kulağı olan, topluma doğru, gerçek bilgiyi en hızlı şekilde ulaştırmak üzere fedakarca çalışan gazetecilerimizin ve medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.

8 Ocak 2013 Salı

Açlığı Hafifletmek




Dünya üzerindeki bir milyardan fazla insan günlük yaşamda açlıkla yüz yüze gelmektedir. Bu sadece gelişmekte olan ülkelerin problemi değildir. Her milletten insanlar gıda yetersizliği ile karşı karşıyadır. Pek çok çocuk öğrenme kapasitesinidoğrudan etkileyecek aç karınla okula gitmektedir. Onlara yardım edebilmek için Dünyada 188 ülkeden yaklaşık 43.000 Lions Kulüplerindeki 1.500.000 Lion Aralık 2012 ve Ocak 2013 aylarında Açlığı Hafifletmek "amacı ile çalışmalar yapmaya gönüllü olmuşlardır.Kulübümüzün de bağlı bulunduğu MD 118-R Yönetim Çevresi 4. Kesim’i “Açlığa Ve Yoksulluğa Karşı Sessiz Kalmayalım” sloganıyla gıda ve giyecek yardımı kampanyası düzenlemişlerdir.


Fethiye Lions Kulübü olarak bu ortak aktiviteye katkıda bulunmak ve ihtiyacı olanlara yardım edebilmek amacı ile kuru gıda ve giyecekten oluşan 24 koli yardım paketimizi 8 Ocak 2012 tarihinde Ağrı'ya ulaştırmak üzere gönderdik.Bizden daha az şanslı ihtiyaç sahiplerine yardımımızın ulaşması dileğiyle katkıda bulunan tüm kulüp üyelerimize yürekten teşekkür eder, Umut -Coşku-Paylaşım ile Hizmet Dünyasında Fethiye Lions Kulübü olarak var olmaya devam edeceğimizi yürekten sevgi ve saygılarımızla iletiriz

5 Ocak 2013 Cumartesi

4.Kesim 2. Danışma Toplantısı

MD 118-R Yönetim Çevresi 4. Kesim Kulüplerinin 2.Danışma Toplantısı Muğla Lions Kulübü ev sahipliğinde 05 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşmiştir. Toplantıya katılan Aydın,Bodrum,Marmaris kulüplerinden Lion dostlarla birlikte olmaktan çok mutlu olduk.


4.Kesim Başkanımız Sn. Ln. Nurten Yıldırım'a, 10.11.ve 12. Bölge Başkanlarımıza katılan tüm Lion dostlarımıza paylaşımlarından dolayı ve Muğla Lions Kulübü Başkanı Sn. Ln. Cenk Gökalp'e konukseverliklerinden dolayı yürekten saygı ve sevgilerimiz ile teşekkür ederiz.

2.Fethiye Klasik Müzik Festivali Hazırlığı Komite Toplantıları

Geçen yıl vefat eden ünlü Çello Sanatçısı merhum Benyamin Sönmez anısına bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 2. Fethiye Klasik Müzik Festivali Komite toplantılarına Kulübümüz Üyelerinden Sn. Ln. Filiz Gürkan katılmışlarıdır.
Kendilerine teşekkür ederiz.

2 Ocak 2013 Çarşamba

Fethiye Uluslararası Kültür ve Sanat Günleri Hazırlık Komite Toplantıları

Uluslararası Fethiye Kültür ve Sanat Günleri hazırlık toplantılarına Üyelik Direktörümüz Sn.Ln. Zeynep Kocasinan Kulübümüz adına katılmışlardır.