FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

18 Ocak 2013 Cuma

Fethiye Lions Kulübü&Fethiye AKUT Ekibi

2010-2011 Hizmet Döneminde Kulüp Başkanımız Zeynep Kocasinan Liderliğinde Kulüp Saymanımız Gül Çabuk’un düşüncesi ile Fethiye Lions’un kıymetli bazı üyeleri AKUT Gönüllüsü olarak çalışmaya karar vermişlerdir.
Amaç deprem bölgesi olan ilçemizde olası bir afette kendi bilgi ve becerilerimizi AKUT içinde geliştirerek yöre halkını bilinçlendirmek ve bilgilendirmektir.

İlk çalışma AKUT Fethiye’nin araç temini için kampanya başlatmak oldu.Kampanyaya ilk destek kulübümüzün yüksek bir meblağ katkısı ile başlatarak Fethiye’de farkındalık yarattı.


2012-2013 Hizmet Döneminde Yönetim Çevremiz içinde çalışma komitesi oluşturan Sn. Ln. Canan Banu Dündar liderliğinde kulübümüz içinde de bir komite oluşturduk.Bu komite çalışanları aynı zamanda AKUT Gönüllüsü üyelerimiz ;

Sn. Ln. Zeynep Kocasinan

Sn. Ln. Gül Çabuk

Sn. Ln. Özlem Berk

Sn. Ln. Esin Artun

Sn. Ln. Nazife Değirmenci Babür’dür.


2015 yılına kadar bölgemizde olması beklenen bir deprem için Fethiye Lions Kulübü Akut Komitesi üyeleri AKUT Fethiye ile işbirliği yapmak ve halkımıza faydalı olabilmek amacı ile AKUT Fethiye Ekibi’nin haftalık toplantılarına katılmakta ve ilçemizde deprem ile ilgili AKUT Fethiye’nin verdiği seminerlere katılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder