FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

13 Kasım 2009 Cuma

Tavla Turnuvası Basında

http://www.lpghaber.com/Egitime-Destek-Icin-Tavla-Turnuvasi--haberi-311054.html

Eğitime Destek İçin Tavla Turnuvası
12.11.2009 16:43
Fethiye Lions Kulübü tarafından öğrencilere maddi destek amacıyla düzenlenen tavla turnuvasının dokuzuncusu başladı. Fethiye Lions Kulübü tarafından her yıl Altın Zar Tavla Turnuvası düzenleniyor.
(IHA) Fethiye Lions Kulübü tarafından öğrencilere maddi destek amacıyla düzenlenen tavla turnuvasının dokuzuncusu başladı. Fethiye Lions Kulübü tarafından her yıl Altın Zar Tavla Turnuvası düzenleniyor.

Elde edilen gelir Fethiye Lions Kulübünün burs verdiği 20 öğrenci için kullanılacak. 13 Kasım’da sona erecek tavla turnuvasında ödül olarak birinciye Altın Zar, ikinciye Gümüş Zar, üçüncüye Bronz Zar takdim edilecek. Dün akşam itibariyle başlayan ilk tur maçları çekişmeli geçti. Turnuvaya katılan tavla tutkunları, hem bir organizasyonda yarışmanın hem de eğitime katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Fethiye Lions Kulübü Dönem Başkanı Nurcan İnce, eğitime destek çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Bu kapsamda geleneksel tavla turnuvamızın dokuzuncusunu gerçekleştiriyoruz. 128 kişi bu etkinlikte yer alıyor. Buradan elde ettiğimiz geliri kulüp olarak burs verdiğimiz 20 öğrencimiz için kullanacağız. Her yıl olduğu gibi etkinliğimize yine yoğun ilgi oldu. Eğitime destek veren tavla tutkunlarına teşekkür ediyorum" dedi.