FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

3 Ağustos 2011 Çarşamba

Basın Bülteni: Deniz ve Koyların Temizlenmesi Faaliyeti

Fethiye Lions Kulübü, kurulduğu günden bu yana doğaya saygılı ve çevreye duyarlı bir kulüp vasfını sürdürmüştür. Bugüne dek, gerek yabancı öğrenci ve gruplarla, gerekse diğer dernek ve kuruluşlarla yaptığı ortak çalışmalar ve düzenlediği eğitim programlarında, ağaç dikimi, çevre temizliği, bez torba kullanma alışkanlığı, geri kazanım gibi çevreyle ilgili önemli projelere yer vermiştir.

Bu çalışmaların devamı olarak, Fethiye’de gerçekleştirilen ortak bir projeye destek vermek amacıyla, bugün, 3 Ağustos 2011 Çarşamba, saat 09:45 de TEMA’nın kordondaki merkezinin önünde önemli bir faaliyet için bir araya geleceğiz.

Fethiye Belediyesi, Deniz Ticaret Odası ve TEMA Vakfı'nın destek verdiği, Doğa Gönüllüleri Derneği’nin Avrupa Birliği Projesi kapsamında ilçemize gelen 18-25 yaş arası 15 kişilik bir grubun, her hafta Çarşamba günü gerçekleştirdikleri “Deniz ve Koyların Temizlenmesi” faaliyetine, bu hafta da kulübümüz destek verecek.

Yerel yönetimlerle, doğa gönüllüsü derneklerin el ele, verip faaliyetleriyle topluma hizmet amaçlarının daha anlamlı olacağı göstergesi olan bu çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi süreklilik ile devam ettirmek için gereken gayreti göstermeye söz veriyoruz, desteklerinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Fethiye Lions Kulübü Derneği adına

Dönem Başkanı Seniha ÖZTÜRK