FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

9 Ekim 2011 Pazar

İnternet Faaliyetlerimizde Görev Devri

‎Fethiye Lions Kulübümüzün Facebook "Fethiye Lions Kulübü kaydı, ve 2 internet blog sitemizin internet işlemleri 10 Ekim 2011 tarihinden itibaren 2011-2012 Dönemi Başkanımız Sn. Ln. Seniha Öztürk ve ekibi tarafından yürütülecektir.

Sayın Başkanımın ve ekibinin internet faaliyetlerimizi büyük bir başarı ile yürüteceklerinden eminim.

2009 yılının Ekim ayından beri oluşturmaya başladığımızwww.lionsfethiye.blogspot.com ve www.fethiyelions.wordpress.com sitelerimizin oluşturulmasında ve 2007-2011 yılları arasındaki dört dönemimizin çalışmalarının derlenmesinde bana büyük destek veren Geçen Dönem Sekreterimiz Sn. Ln. Ayşegül Özen'e, Geçen Dönem Saymanımız Sn. Ln. Gül Çabuk'a, 2009-2010 ve 2011-2012 Dönemleri Saymanımız Sn. Ln. Semra Talaş ve Geçen Dönem Bölge Sekreterimiz/Dönem 2. Başkan Yardımcımız Sn. Ln. Özlem Berk'e şahsım ve Kulübüm adına yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Yüreğinize sağlık.

Bu vesile ile çalışmalarımıza büyük destek veren Fethiye Basın Mensuplarına da teşekkürü borç biliyorum. Kendileri yeri geldiğinde internet sayfalarındaki bilgilerimizi de dikkate alarak çalışmalarımızın İlçemizde ve Türkiye'de duyulmasına büyük destek verdiler.

"Hizmet için Elele Gönül Gönüle" diyerek,

Lions saygılarımı sunarım.
Ln. Zeynep Kocasinan
Fethiye Lions Kulübü
Geçen Dönem Bşk.