FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

8 Temmuz 2014 Salı

97.Uluslararası Konvansiyonunda Ln. Zeynep Kocasinan



Fethiye Lions Kulübü 2010-2011 Dönemi Kulüp Başkanlığı, 2013-2014 Dönemi 118-R Yönetim Çevresi 12. Bölge Başkanlığı görevlerini başarıyla üstlenen üyemiz Sn. Ln. Zeynep Kocasinan 04-08 Temmuz 2014 tarihleri arasında Toronto’ da yapılan Lions’ un 97. Uluslararası Konvansiyonu’na Genel Yönetmenimiz Sayın Lion Alper Altan Tarhan ve Değerli Eşleri ile birlikte katılmıştır.

Uluslararası 2. Başkan Yardımcısı seçiminde Kulübümüzü temsilen oy kullanmış, 5 gün boyunca ana toplantı ve oturumlara katılmış, 2013-2014 Dönemi LCIF Başkanı Uluslararası Başkanı Sayın Wayne Madden'in başkanlığında yapılan LCIF Melvin Jones öğlen yemeğine katılmış, Dönemimiz Uluslararası Başkanı Sayın Joe Preston ve Eşi ile tanışmış, Lionların video çekimine imkan veren Video Booth/Kabinini kullanarak Lions tarafından YouTube'da yayınlanan "Neden Konvansiyonlara Katılmayı Seviyorum" ve" Lion Olmak Hoşuma Gidiyor Çünkü" başlıkları ile 2 video kaydetmiş böylece Türk Lionları'nın ve Fethiye Lions Kulübümüzün isminin tüm dünyaya duyulmasına olanak vermiştir.

Fethiye Lions Kulübü olarak eminiz ki Konvansiyon boyunca örnek bir Lion olarak Türk Lionları en iyi şekilde temsil etmiştir…

Zeynep kardeşimize Toronto’dan Fethiye’ye hoş geldin diyoruz….

Zeynep kardeşimize sonsuz teşekkür ediyoruz, Türk Lions’nun ve Fethiye Lions Kulübü’nün tanıtımına destek olduğu için…

Zeynep kardeşimize örnek bir Lion olduğu için çok teşekkür ediyoruz….

Zeynep kardeşimize sen iyi ki varsın diyoruz….

♥ ♥ ♥ YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞ ♥ ♥ ♥

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder