FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

28 Eylül 2010 Salı

Lions Turk Japon Dostluk Konseri




28 Eylül 2010 tarihinde "2010 Türkiye'de Japonya Yılı" etkinlikleri çerçevesinde, İstanbul'da Aya İrini Müzesi'nde Lions derneklerinin organizasyonu ile Lions Türk Japon dostluk konseri gerçekleştirildi. Konser aynı zaman da 120 yıl önce Japonya'da batan Ertuğrul Fırkateyni'ni Anma konseri olma özelliğini de taşıyordu.

Wakayama Lions Kulübü ile Fethiye Lions Kulübümüz arasındaki dostluk Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Nasuhi Öndersev'in ve Geçmiş Dönem Uluslararası Direktörümüz Prof. Dr. Hayri Ülgen'in katilkıları ile Lions Türk Japon Dostluk Konserine dönüştü.

Öncelikle besteci, söz yazarı Sn. Ln. Seiji Mukaiyama'ya bu muhteşem konser için sonsuz teşekkürler.

Söz Yazarı, Besteci Lion Bay Seiji Mukaiyama,
Ertugrul Firkateyni'ni Anma ve Dostluk Konserleri Yonetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sn. Halit Mizrakli, 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Nasuhi Öndersev, Geçmiş Dönem Uluslararası Direktörümüz Prof. Dr. Hayri Ülgen, Lions Konsey Başkanımız Sn. Ln.Erim Erinç Dinç, 118-T Y.Ç. Genel Yönetmeni Sn. Ln. Erdinç Gökhan, 118-E Y.Ç. Genel Yönetmeni Sn. Ln. Gökhan Berker, 118-Y Y.Ç. Genel Yönetmeni Sn. Ln. Rıdvan Eyüboğlu ve konser organizasyonunda emeği geçen Burgaz Ada Lions Kulübü Üyeleri, 118-Y Yönetim Çevresi Lions Kulüpleri ve konsere sponsorluk yapan Çağdaş Factoring firması yetkilileri ile,

Tüm Lions Ailemize bu muhteşem organizasyon için teşekkür ediyoruz.

Konser sonunda bize destek veren Wakayama Lions Kulübü üyelerine hitaben bir teşekkür plaketi Wakayama Lion Kulübü üyesi olan besteci Sn. Ln. Seiji Mukaiyama'ya sunulmuştur.

Bu bağların ülkelerimizi ve Lions Kulüplerimizi daha da yakınlaştırmasını yürekten diliyoruz.