FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

11 Mayıs 2013 Cumartesi

3-11.05.2013 Uluslararası 6. Fethiye Kültür ve Sanat Günleri


Yaklaşık 1 yıldır hazırlığı için toplantıları yapılan ve kulübümüz üyelerinden Sn.Ln. Zeynep Kocasinan'ında hazırlık komitesinde olduğu 6. Uluslararası Fethiye Kültür ve Sanat Günleri 3 Mayıs tarihinde başlamıştır.


Amacının öncelikle dünyada barışın, kardeşliğin ve anlayışın gelişmesine, ülkemiz gençliğinin aydın, ilerici, dünya standartlarında yetişmesine katkıda bulunmak ve bütün bunların yanı sıra Fethiye’nin kültür yaşamını geliştirmek için tanınmış yazarların, sanatçıların, tiyatrocuların katkısıyla halkın da katılımını sağlayarak Fethiye’yi bir sanat ve kültür kentine dönüştürmek olduğu Fethiye Belediyesi ve FETAV'ın (Fethiye Turizm, Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Çevre Vakfı’nın) katkılarıyla gerçekleştirilen 6. Fethiye Uluslararası Kültür ve Sanat Günleri Festivali 3-11 Mayıa tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

Festivalin Dünya Müzikleri Şenliği bölümünde kulübümüz başkanı Sn. Ln. Esin Artun program sunuculuğu yapmıştır.



"Herkesin Fethiye için yapabileceği bir şeyler vardır " düşüncesinden hareket ederek , kulübümüzün de festival hazırlık komitesi çalışmalarına verdiği destekten dolayı  gururluyuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder