FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

19 Şubat 2011 Cumartesi

118-R Yönetim Çevresi 3. Kabine Toplantısı






Uluslararası Lions Dernekleri 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu 2010-2011 Dönemi 3. Kabine Toplantısı 19 Şubat 2011 Cumartesi günü İzmir Ege Palas Oteli'nde Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Nasuhi Öndersev'in başkanlığında yapıldı.

Kabine Toplantısına Kulübümüzü üyesi 12. Bölge Başkanımız Sn. Ln. Saadet Yeni katıldılar. Kulüp Başkanımız Sn. Ln. Zeynep Kocasinan ve Bölge Sekreteri ve Kulüp Amirimiz Sn. Ln. Özlem Berk de dinleyici olarak toplantıda yer aldılar.

Kabine toplantısında Bölge Başkanımız Yönetim Çevremiz çevre çalışmaları ile ilgili önerilerini paylaşmışlardı. Bu toplantıda kendilerine başarılı çalışmaları nedeni ile bir teşekkür belgesi verilmiştir. Kulüp Başkanımız da çalışmaları ve Doğançay projesine destekleri nedeni ile teşekkür belgesine layık görülmüştür.

Toplantıda Onur Kurulu üyesi Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerimizin yanısıra Geçmiş Dönem Konsey Başkanımız Sn. Ln. Sakıp Sümer de yer almıştır.

1. Bölge Başkanı Sn. Ln. Ziya Nazlı 2011-2012 Dönemi Genel Yönetmen 2. Yardımcısı Adayı olarak konuşma yapmış, Genel Yönetmen 2. Yardımcımız Sn. Ln. Canan Banu Dündar, 1. Genel Yardımcısı Adayı olarak paylaşımda bulunmuşlardır. Genel Yönetmen 1. Yardımcımız Sn. Ln. Ahmet Aşır Genel Yönetmen Adayı olarak 2011-2012 Dönemi için programlarını detayları olarak görsel sunumlarla paylaşmışlardır.

Yönetim Çevremizin 4. Kabine Toplantısının Fethiye Lions Kulübümüzün ev sahipliğinde Fethiye'de yapılmasına karar verilmiştir.