FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

26 Şubat 2011 Cumartesi

Lions MD 118 3. Konsey Toplantısı




Uluslararası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu Genel Yönetmenler Konseyi 2010-2011 Dönemi 3.Konsey Toplantısı Çeşme Sheraton Oteli'nde İzmir'de 26 Şubat 2011 tarihinde yapıldı.
Konsey Başkanımızın Sn. Ln. Erim Erinç Dinç'in başkanlığında yapılan toplantıya aralarında Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Nasuhi Öndersev'in de ye aldığı altı Yönetim Çevresinin Genel Yönetmenleri, Geçmiş Dönem Konsey Başkanları ve Geçen ve Geçmiş Dönem Genel Yönetmenleri, Yönetim Çevrelerinin Görevlileri, Lionlar ve konuklar katıldılar.
Toplantının açılışına Çeşme Kaymakamı ve resmi ziyaret için Çeşme'de bulunan Yunanistanı 12 Adalar Vali Yardımcısı'da katıldılar.
118-R Yönetim Çevresimizin ve İzmir Yarımada Çeşme Lions Kulübü'nün ev sahipliğinde yapılan Konsey Toplantısı'na Fethiye Lions Kulübümüzü Kulüp Başkanı Ln. Zeynep Kocasinan dinleyici olarak katıldılar.
Özellikle 2 yıl sonra kutlanacak Lions'un Türkiye'de 50.Yılı üzerine görüş ve paylaşımların yapıldığı toplantıda Lions Quest ve sağlık programları üzerine de görüşmeler yapıldı.