FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

24 Şubat 2011 Perşembe

Yarımada Çeşme Lions Kulübü Üye Alım Töreni'ne Katıldık


İzmir Yarımada Çeşme Lions Kulübü'nün Üye Alım Töreni 24 Şubat 2011 tarihinde Çeşme Altınyunus Oteli'nde gerçekleştirildi.

Tören Yönetmenliğini Konsey Başkanımız Sn. Ln. Erim Erinç Dinç'in yaptığı törene, 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Nasuhi Öndersev, 118-T Y.G. Sn. Ln. Erdinç Gökhan ve Eşi, 118-K Y.Ç. Genel Yönetmeni Sn. Ln. Can Canver ve Eşi, 118-E Y.Ç. Genel Yönetmeni Sn. Ln. Gökhan Berker ve Eşi, PDG Sn. Ln. Mahmut Çiloğlu, PDG Sn. Ln. Necdet Akman, Konsey Sekreteri Sn. Ln. N.Fazıl Yahya ve Yönetim Çevrelerinin Görevlileri ve konuklar katıldılar.






Üye Alım Töreni'nde kulubümüzü Dönem Başkanı Ln. Zeynep Kocasinan temsil ettiler. İzmir Kahramanlar Lion Kulübü Başkanı Sn. Ln. Yeşim Yücel ve 1. Kesim Başkanı Sn. Ln. Alper Altan Tarhan'da törende hazır bulundular.

İzmir Yarımada Çeşme Lions Kulübü Başkanı Sn. Ln. Yakup Özdanon ve Eşi Sn. Ln. Müstesna Özdanon'a misafirperverlikleri için yürekten teşekkür ederiz. Yeni üyelerini kutluyor, Yarımada Çeşme Lions Kulübü'ne ve Yönetim Çevremize hayırlı olmasını diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder