FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

29 Mart 2011 Salı

Lionlardan Japonya'ya Su Yardımı






LIONS MD118-R YönetimÇevresi 4. Kesim Kulüpleri 11 Mart 2011 tarihinde Japonya’da gerçekleşen büyük deprem felaketinden sonra bir ortak çalışma oluşturarak Japonya’ya içme suyu göndermek üzere bir hazırlık yapmışlardır.

29 Mart 2011 Salı günü Antalya CEYSU Fabrikasından 35000 adet 1.5 lt.’lik su (52000 lt )iki konteynerler Antalya Lions Kulübü Başkanı Ln. Feridun Uyar, Falez Lions, Konyaaltı Lions Kulübü Başkanları, Üyeleri ve 14. Bölge Başkanı Sn. Ln. Tahsin Saygılı‘nın katılımı ile yüklenerek Antalya Limanı’na gönderilmiştir.

Çalışmaya Lions MD118-R Yönetin Çevresi 4. Kesim Kulüpleri olan Antalya Lions, Falez Lions, Konyaltı Lions, Alanya Lions, Manavgat Lions ve Fethiye Lions Kulüpleri katılmışlardır. MD118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Nasuhi Öndersev ve Yönetim Çevremiz de destek vermiş ve çalışmayı içten memnuniyet ve ilgi ile destekleyerek bizlere şevk vermişlerdir.

Bu projenin, başlangıç kapasitesinin aynı bedelle iki katına çıkarılarak, gerçekleşmesinde en önemli unsur olan suyun temininde göstermiş olduğu katkı ve samimi ilgileri için Sn. Aydın Ceylan ve Sn. Şükrü Ceylan’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Antalya Lions Kulübü Sekreterimiz/Spor Komitesi Başkanı Sn. Ln. Köksal Erdem, proje uygulamasının her aşamasında desteği ile omuz omuza çalışmaktadır. Falez Kulübü üyesi/Engelliler Komite Başkanı Sn. Ln. Cengiz Candurmaz, nakliyenin en uygun koşullarda gerçekleşmesi ve yüklenmesi için yoğun çaba harcamıştır, projeye inançla şevk vermiştir. Komite başkanımızın kızı Sn. Merve Candurmaz’a ve Antalya Akdeniz Port İşletme Müdürü‘ne de teşekkürlerimizi sunarız. 12. Bölge Başkanımız Sn. Ln. Saadet Yeni her aşamayı takip etmiş yürekten desteği ile teşviğini sürdürmüştür.

Birlikte hizmet ruhu ile çalışmakta olduğumuz Falez Kulübü Başkanı Sn. Ln. Tülay Yurdakul, Konyaaltı Lions Kulübü Başkanı Sn. Ln. Almila Uysal, Alanya Kulübümüz adına Genel Yönetmen Danışmanı Sn. Ln. Mevlüt Güven, Manavgat Lions Kulübü Başkanı Sn.Ln. İsmail Bakır destek ve katkılarını esirgememişlerdir.

Wakayama Lions Kulübü üyesi Türk dostu Sn. Ln. Bay Seiji Mukaiyama veSn. Halit Mızraklı‘ya da organizasyondaki destekleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz.


Gümrükleme tamamlanmış ve gemiye yükleme beklenmektedir. Engelliler Komite Başkanımız Cengiz Candurmaz Kaptan’dan gelen bilgiye istinaden 31 Mart’ta geminin yola çıkması beklenmektedir.

Su Teslimatı ile Birlikte Türkçe, İngilizce ve Japonca olarak üç dilek mektubu da gönderilmiştir.


Türk Lionları tarafından Japonya’ya gönderilen bu suyun sağlık, şifa götürmesini ve Türk Japon dostluğunu pekiştirmesini yürekten diliyoruz. Japonya’daki büyük deprem felaketi nedeni ile hayatlarını kaybeden ve bu felaketin etkileri ile başa çıkmaya çalışan tüm Japon Kardeşlerimizin dualarımızda olduklarını bilmelerini istiyoruz, kuvvet diliyoruz.

“Farklarımızı Koruyalım, Benzerliklerimizi Yönetelim” diyerek, en samimi Lions Sevgi ve Saygılarımızı sunuyoruz.

Ln. Feridun Uyar

Koordinatör /Su Temini Sorumlusu

Antalya Lions Kulübü Başkanı

.

Ln. Cengiz Candurmaz

Nakliye/Sevk Sorumlusu

Falez Lions Kulübü/ Engelliler Komite Başkanı

.

Ln. Zeynep Kocasinan

Japonya Sorumlusu

Fethiye Lions Kulübü Başkanı