FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

2 Nisan 2011 Cumartesi

18. Genel Toplantı, Onurlandırma ve Kuruluş Gecemiz

Fethiye Lions Kulübümüzün 18. Genel Toplantısı Sn. Ln. Zeynep Kocasinan başkanlığında Geçmiş Dönem Başkanımız Sn. Ln. Nurcan İnce'yi ve Geçmiş Dönem Başkanlarımızı Onurlandırma ve Kuruluş Kutlama Gecemiz olarak, 2 Nisan 2011 tarihinde Fethiye Yacht Butik Otel'de üyelerimiz, eşleri, çocukları ve konukların katılımı ile yapıldı.

Geçen Dönem Genel Yönetmenimizin Sayın Lion Erdal Eminoğlu paylaşımları ve aktarımları ile gecemiz hem onurlandırdılar hem unutulmaz kıldılar.

Tüm üyelerimiz Nurcan İnce Başkanımız hakkındaki düşüncelerini paylaşırken Nurcan Başkanımdan kurucu başkanımızdan başlayarak tüm üyelerimize dair duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Nurcan İnce Başkanımız Fethiye Lions Kulübü'nün eğitim çalışmalarının önemini vurguladığı konuşmasında, Lionların ve Lions Kulüplerinin STK çalışmalarındaki sorumluluklarına da değildi.

Toplantımızda Antalya Lions Kulübü'nden MERL Takım Üyesi Sn. Ln. Sadi Kan ve Antalya Lions Kulübü Başkanı Sn. Ln. Feridun Uyar ve eşi Mücella Uyar da konuk oldular. Kendilerini aramızda görmek bizleri çok mutlu etti.

Gecenin kutlama pastasını başkanlarımız ve kurucu üyelerimiz, kulübümüze desteklerini esirgemeyen kıymetli eşleri, çocukları ve tüm üyelerimizin katılımı ile kestiler.

12 Nisan 2011 tarihinde 17. hizmet yılını dolduracak olan Fethiye Lions Kulübü Derneğimizin gerek Fethiye İlçemizde gerekse ülkemizde faydalı çalışmalar yapmaya devam etmesi için çalışmaya söz veriyoruz.

Uluslararası Lion Kulüplerinin ortak sloganını hatırlayarak "Hizmet Ediyoruz" diyoruz.