FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

17 Nisan 2011 Pazar

Fethiye Lions Kulübü Hatıra Ormanı Açıldı

17 Nisan Pazar günü “Fethiye Lions Kulübü Hatıra Ormanı”na gidilerek Genel

Yönetmenimiz Sayın Lion Nasuhi Öndersev, Yönetim Çevresi Sekreterimiz Sn. Ln. Özgür Uğur, Yönetim Çevresi Saymanımız Sn. Ln. Evren Keçeci, 2. Kesim Başkanı Sn. Ln. Erol Zafer Saygı, Atatürk Platformu Başkanımız Sn. Ln. Prof. Dr. Fikret Sönmez ve Bölge ve Komite Başkanlarımızın, Lionların ve konukların katılımı ile son ağaç dikimleri yapılarak “Fethiye Lions Kulübü Hatıra Ormanı”mızın açılışı yapıldı.

Ayrıca Ege Akdeniz Bölgesinden gelen Lionlar ve konuklar 2007 yılında Fethiye Yapılan Leo Türkiye Forumu sırasında 2007-2008 Dönemi Başkanımız Sn. Ln. Mukaddes Aydemir’in Dünya Bankası’ndan temin ettiği katkılar ile dikimini sağladığı 2000 fidanlık “Leo Çoğul Yönetim Çevresi Hatıra Ormanı”nı da ziyaret ettiler. 4 Mart 2011 Cuma günü Fethiye Lions Kulübü Hatıra Ormanı’nın dikimine başlanmıştı.

Hatıra Ormanı’nın oluşumundaki katkıları için 12. Bölge Başkanımız Sn.Ln. Saadet Yeni ve Sn. Mehmet Yeni’ye teşekkür ederiz. Genel Yönetmenimizi ve Kabine Üyelerimizi, Lionları ve konukları aramızda görmek bizlere büyük mutluluk verdi. Yürekten teşekkürlerimizle, yakında tekrar buluşmak dileğiye…