FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

16 Nisan 2011 Cumartesi

MD 118-R 4. Kabine Toplantısı Fethiye'de Yapıldı

Lions MD 118-R Yönetim Çevresi 4. Kabine Toplantısı Fethiye’de, Lykia World Ölüdeniz tesislerinde yapıldı. Genel Yönetmenimize ve Yönetim Çevremize bu kabine toplantısını Fethiye’de gerçekleştirdikleri için yürekten teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonun parçası olmaktan onur ve mutluluk duyduk.

Kabine Toplantısına katılmak üzere Fethiye’ye gelen Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Nasuhi Öndersev’e, Genel Yönetmen 1. Yardımcımız Sn. Ln. Ahmet Aşır’a, Genel Yönetmen 2. Yardımcımız Sn. Ln. Canan Banu Dündar’a, Onur Kurulu Başkanımız Sn. Ln. Cavit Arslan’a, Yönetim Çevresi Sekreterimiz Sn. Ln. Özgür Uğur’a, Yönetim Çevresi Saymanımız Sn. Ln. Evren Keçeci’ye, Atatürk Platformu Başkanımız Prof. Dr. Fikret Sönmez’e, tüm Kesim, Bölge, Komite ve Kulüp Başkanlarımıza ve toplantıya katılan Lion konuklarımza katılımları için teşekkür ederiz.

Fethiye Lions Kulübümüzden toplantıya 12.Bölge Başkanı Sn. Ln Saadet Yeni, Komite Başkanı Sn. Ln. Nurcan İnce, Kulüp Başkanı Sn. Ln. Zeynep Kocasinan, Kulüp Saymanı Sn.Ln. Gül Çabuk, Toplantı Yönetmeni Sn. Ln. Fügen Köksal, Kulüp Amiri Sn. Ln. Özlem Berk, Gelecek Dönem Başkanı Sn. Ln. Seniha Öztürk, Geçmiş Dönem Başkanımız Sn. Ln. Mukaddes Aydemir ve üyelerimiz Sn. Ln. Filiz Gürkan, Sn. Ln. Funda Çavdar, Sn. Ln. Şadan Yönden ve Sn. Ln. Esin Artun katılmışlardır.

Lions Büyüklerimizi ve Lion Dostlarımızı tekrar aramızda görmek arzusu ile “farklarımızı koruyalım, benzerliklerimizi yönetelim” diyerek saygılarımızı sunarız.