FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

24 Temmuz 2012 Salı

24.07.2012 Basın Bayramı Kutlaması ve İftar Yemeği


Fethiye Lions Kulübü ve Fethiye Rotary Kulübü, 24 Temmuz "Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı"nın 104. Yıldönümü'nü Fethiye Basın Yayın Çalışanlarının katıldığı ortak düzenlenen bir iftar yemeği ile kutladılar.

Basın yayın çalışanlarının, insanların düşüncelerinin seslendirildiği, toplumsal sorunların özgürce tartışıldığı platformu oluşturma, yanlışları dile getirme, kamuoyunun zamanında ve doğru şekilde bilinçlendirilmesi konularında kendilerine addedilen görevlerini sansürsüz, özgür bir şekilde yürütebilmeleri temennisinde bulunan Fethiye Lions Kulübü Başkanı Sayın Lion Esin Artun ile Fethiye Rotary Kulübü Başkanı Sayın Rotaryen Bener Artun, aynı zamanda Türkiye Devleti’nin milletlerarası alanda bağımsız ve diğer devletlerle eşit kabul edilmesini sağlayan ve yıldönümünün kutlandığı Lozan Barış Antlaşmasının da önemini vurguladılar.


Çok sayıda Lion, Rotaryen ve Basın Yayın Mensuplarının katıldığı akşamın sonunda
“Umut, Coşku, Paylaşımla Hizmet Dünyasında Buluşalım “ ve “Barış Yoluyla Hizmet” sloganlarını tekrarlayan Sn. Ln. Esin Artun ve Sn. Rtn. Bener Artun Basın Yayın Mensuplarına 2012-2013 hizmet dönemlerinde verecekleri destek ve değerli katılımları için teşekkürlerini dile getirdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder