FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

7 Temmuz 2012 Cumartesi

Fethiye Lions Kulübü Devir Teslim Töreni Yapıldı


Fethiye Lions Kulübü Derneğimizin Devir Teslim ve Üye Kabul Töreni 7 Temmuz 2012 tarihinde Ece Saray Marina Resort’ta yapıldı.  2012-2013 Hizmet Dönemi’nde Kulüp Başkanlığını Sayın Lion Esin Artun Geçen Dönem Başkanımız Sayın Lion Seniha Öztürk’ten devraldı.

Yeni dönemde Fethiye Lions Kulübünün Başkanı olarak Sn. Ln. Esin Artun, Kulüp Sekreteri Sn. Ln. Gül Çabuk ve Kulüp Saymanı olarak Sn. Ln. Neriman Seke görev yapacaklar. Ayrıca Kulüp Toplantı Yönetmeni görevini Sn. Ln. Şadan Yöndem, Kulüp Amirliği görevini Sn. Ln. Evrim Gürsoy yürüteceklerdir.

Devir teslim töreninde Derneğimize yeni üye olan Sn. Emel Dirik üye kabul töreni de yapıldı.  Geçmiş Dönem Başkanlarımızdan Sn. Zafer Yılmaz’da tekrar Fethiye Lions Kulübü Ailemize katıldılar. İzmir Konak, Antalya, Alanya, Marmaris, Marmaris Yalı ve Bodrum Lions Kulüplerinden Lion konukların ve kalabalık bir davetli grubunun katılımı ile gerçekleştirilen üye kabul törenini Uluslararası Lions Dernekleri MD118-R Yönetim Çevresi Federasyonu Geçen Dönem Başkanı, Genel Yönetmen Sn. Ln. Ahmet Aşır, Devir Teslim Törenini ise Federasyon Dönem Başkanı,  Lions MD118-R Yönetim Çevresi Yeni Dönem Genel Yönetmenimiz Sn. Ln. Canan Banu Dündar yönettiler.

Dönem sloganımız “Umut-Coşku ve Paylaşımla hizmet dünyasında” yaklaşımı ile yeni dönemde hizmet çalışmalarına devam edecek olan Fethiye Lions Kulübü Derneğimizin 2012-2013  dönemi yeni yönetim kurulumuzla ve üyelerimizle Fethiyemize etkin ve başarılı hizmetler sunabilmeyi yürekten arzu ediyoruz.

Tüm Fethiye halkına Fethiye Lions Kulübü Derneğimizin kurulduğu 1994 yılından beri yaptığımız hizmet çalışmalarında bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimizi ve yürekten saygılarımızı sunuyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder