FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

13 Ağustos 2012 Pazartesi

12.08. 2012 Minare Köyü İftar Yemeği

Fethiye Lions Kulübü üyeleri Başkan Sn. Ln. Esin Artun Başkanlığında Mübarek Ramazan ayının 23. gününde Fethiyemizin 268 nüfuslu Minare Köyü halkı ile düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik beraberlik duygularının yoğunlaştığı bu mübarek ayda Müslümanların sevgiyi, dostluğu , ekmeğini paylaşmasının güzel bir örneği sergilendi.



 Büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanarak pişirilen yemekler köy halkına Fethiye Lions Kulübü üyeleri tarafından ikram edildi. Onlarla birlikte dualar eşliğinde açılan orucun huzur ve mutluluğu yaşandı.Fethiye Lions Kulübü Başkanı Esin Artun,” Bin aydan daha hayırlı gün ve geceleri içinde barındıran, nefislerimizin terbiyesine vesile olan aynı zamanda sıhhat bulduğumuz, özlemle beklediğimiz mübarek Ramazan ayında, umut- coşku- paylaşımla Minare Köyü halkı ile aşımızı paylaşmanın hazzını yaşadık. Bu paylaşımın gerçekleştirilmesinde bize sonsuz destek veren Minare Köyü Muhtarı Sayın Şevki Koçyiğit’e ve eşi Melihat Hn. a, bizi sevgiyle kucaklayan ve davetimize katılan Minare Köyü halkına yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Fethiye Lions Club came together with Minare village of Fethiye which has 265 populations. This occation was a good example in unity of Muslim’s freandships and sympathy center within this sacred month. Fethiye Lions Club ‘members cooked and served fast-break meal for them by friendships and human emotions.


Basında çıkan Gazete Haberlerinden;





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder