FETHİYE LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ



FETHİYE LIONS CLUB



Hizmet Ediyoruz - We Serve

Hizmet Ediyoruz - We Serve

15 Ağustos 2012 Çarşamba

15.08.2012 : 4.Genel Toplantı


Kulübümüzün 2012-2013 hizmet dönemi 4.Genel toplantımız 15 Ağustos 2012'de Atapark Otel Fethiye'de 19 üyemiz, 6 geçmiş dönemden burs verdiğimiz öğrencimiz ve 1 Haytav Federasyonu üyesi konuğumuz ile başkanımız Sn. Ln. Esin Artun başkanlığında yapılmıştır.


Geçmiş hizmet dönemlerimizden burs verdiğimiz 6 öğrencimiz konuk edilip ,onlara teker teker söz verilerek durumları hakkında bilgi alındı.

Yönetim Çevresi Alzheimer Komitesi üyesi, geçmiş dönem başkanlarımızdan Sn.Ln. Mukaddes Aydemir konuk burslu öğrencilerimize ve üyelerimize Lions hakkında bilgi ve Atatürkçülükle ilgili bir konuşma yaptı.

Sn. Ln. Filiz Gürkan Hanım'ın konuğu Haytav üyesi Sn. Gül Turan ile hayvan hakları hakkında ve 4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.



Bu yıl eğitimi biten burslu öğrencilerimizden Beste Yılmaz tarafından gönderilen teşekkür çiçeği sponsoru olan üyemiz Sn. Ln. Şadan Yöndem'e Kulüp Başkanımızca takdim edildi.
Duygulu anların yaşandığı toplantımızın bu bölümde temennimiz nice öğrencilerimizin başarıları ile bizlere böyle güzellikler yaşatması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder